2023 m. liepos 12 d. Kupiškio rajono šv. Kazimiero vaikų globos namuose viešėjo Norvegijos Faerder Rotary klubo nariai Gintarė ir Orentas Medaišai, Kupiškio rotariečiai Egidijus Černius, Vilma Mažeikiene ir Asta Grambiene, Kupiškio rajono savivaldybės mero pareigas laikinai einantis Savivaldybės tarybos narys Virginijus Umbra.

Svečiai lankėsi vaikų globos namų padaliniuose bendruomeniniuose vaikų globos namuose, apžiūrėjo vaikų globos namuose esančias šeimynas, bendravo su vaikais, ragavo pačių vaikų gamintų vaišių. Svečiai iš Norvegijos kiekvienam vaikui įteikė dovanas – marškinėlius su Faerder Rotary klubo simbolika ir saldžias dovanėles, o didžiausia dovana – kelionė prie jūros. Kupiškio Rotary klubo svečiai padovanojo sportinio inventoriaus, skirto aktyviam poilsiui lauke.  Vaikai įteikė svečiams prisiminimui pačių sukurtas atminimo dovanėles.

Savivaldybės meras palinkėjo gražių vasaros akimirkų ir padėkojo svečiams už nuolatinę paramą.

 

Vaikų globos namų bendruomenė nuoširdžiai dėkoja Norvegijos Faerder Rotary klubui už dovanas, už piniginę paramą kelionei bei už gražią rotariečių ir vaikų globos namų draugystę.

 

Direktorė Regina Urbanovičienė

 

No Comments

Leave a Comment

x